Chucky ivadéka

est.hu:
8/10
|
olvasói
10/10 (1)
Régóta ismert dogmatikus igazság, hogy semmi jót nem várhatunk egy olyan lénytől, aki a 21. században sem átall kantáros kertésznadrágot hordani. Márpedig a sátáni játékbaba, Chucky újra régi formájában tér vissza a képernyőre. Azonban az önfeledt gyilkolászás közepette néminemű dilemma elé kerül.
A vörhenyes hajú kis genyó ugyanis döbbenten tapasztalja, hogy ágyéka együgyű gyümölcse meglehetősen pacifista természettel jött a világra, és a legkevésbé sem leli örömét abban, ha cikcakkollót döfhet mások légcsövébe. A helyzet annál is inkább tarthatatlan, mivel Chucky és bájos családja éppen Hollywoodban tartózkodik, ahol meglehetős túltengés mutatkozik irritáló egyedekből. (Britney Spears pl. különösen emlékezetes halált hal.)  
Akiben a Gyermekjáték-sorozat kapcsán akár egy percre is komolyan felmerült, hogy az alkotók komolyan veszik saját munkásságukat, az a Chucky ivadéka láttán joggal mea culpázhat, ennél látványosabb idézőjelbe ugyanis aligha lehet beletuszkolni egy horror(nak látszó)filmet. 
kirsch
2009.07.29
|
Seed of Chucky – Bride of Chucky 2
amerikai horrorvígjáték, 83 perc, 2004
Rendező:

Don Mancini

(7 kép)


Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.