Egyszer az életben

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
Laurence Fishburne-t ugyebár szeretjük, szimpatikus háttérkarakter és a színészi munkássága sem hagy kívánnivalót maga után. Amikor azonban főszereplői státuszba emelkedik, ösztönösen is elkezdünk ódzkodni az adott produkciótól.
Ez a mozzanat ugyanis általában automatikusan vonzza maga után azt a tényt, hogy nevenincs színészekkel és egy sóher producerrel karöltve kell nézhető produktumot előállítania. Emberünk ezúttal a rendezői és forgatókönyvírói munkálatokat is magára vállalta, melyek együtt túl nagy falatnak bizonyultak számára. Egy „korrekt” titulussal illethető produkciót így is sikerült összehoznia. 
 
20/20 Mike kisstílű gazfickó, aki egy sitten eltöltött éjszaka során találkozik rég látott, Torch nevű fehér féltesójával. A nosztalgiázás helyett a páros közös balhét tervez: elhatározzák, hogy kirabolják Manny Riverát, a drogbárót. A dolog azonban Torch miatt katasztrófálisan sül el, s ezt nem úszhatják meg büntetlenül. Mike régi barátját, Tonyt hívja segítségül, nem tudván, hogy ő is a drogbáró embere, és az a feladata, hogy likvidálja a testvéreket. 
kirsch
2009.11.20
|
Once in the Life
amerikai krimi, 104 perc, 2000


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.