Támad a nap

est.hu:
3/10
|
olvasói
4/10 (1)
A katasztrófafilmekre szakosodott költséghatékony forgatókönyv-generátor a mai napra egy olyan sztorit dobott, melynek hatására az érzékenyebb Green Peace-aktivisták garantált agyalapi szamárköhögésben törnek ki.
Az emberiség gondatlanságának köszönhetően ugyanis temérdek mennyiségű metán halmozódott fel a Föld légkörében, mely külső hatásra bármikor lángra lobbanhat, tönkre téve ezáltal több jó hangulatú családi grillpartit. A milliomos tudós, Lucas Foster szerencsére időben kapcsol, és azonnal nekilát a világ megmentésének. 
 
Bárhogy is nézzük, Mark Dacascosnak ezúttal hálátlan szerep jutott, a legfényesebb égitestet ugyanis nem feltétlenül lehet jobb belátásra bírni egy félköríves rúgás, valamint a „rossz fát húgyoztál le, haver” mondat segítségével. Ehhez a művelethez minimum egy Chuck Norris szükségeltetik. 
kirsch
2009.05.04
|
Solar Attack
amerikai katasztrófafilm, 84 perc, 2005
Rendező:

Paul Ziller

(13 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.