Kísértő félelem

est.hu:
4/10
|
olvasói
7/10 (1)
A poltergeist (népies nevén kopogó szellem) olyan, akár egy kisnyugdíjas egy hosszú vonatúton. Ha akarjuk, ha nem, kontaktust teremt velünk, és addig traktál minket, míg tekintetünk egészen elgyötörtté nem válik. A nyughatatlan túlvilági lélek azonban az esetek túlnyomó többségében rögvest leszáll rólunk, mihelyt tudomásul vettük szándékait.
Ahhoz persze túl hülye, hogy egyértelműen hozza tudomásunkra, mit is szeretne tőlünk. Ahelyett, hogy fogna egy tollat és egy tetves cetlit, ő inkább felforgatja íróasztalunkat, és csörömpöl a konyhai eszközökkel. Naná, vazze, enélkül ugyanis képtelenség lenne róla klisékből építkező, hatásvadász filmet forgatni róla.   
Esetünkben adott egy házaspár, aki egy éjszaka döbbenten tapasztalja, hogy lányuk eltűnt, és a rendőrségi nyomokból ítélve a zsákosbácsinál sokkal gonoszabb karakter áll az ügy hátterében. Hamarosan elő is rukkolnak a kéjgyilkosság gyanúsítottjával, ám a félig-meddig megboldogult kishölgy azonban éjszakánként elégedetlenségének ad hangot a nyomozás eredményével kapcsolatban. Mit szépítsük: tucatfilm a rosszabb fajtából, ami azonban igazán bizarrá teszi, az nem más, mint hogy a családanyát az Ace Ventura hímnős Einhorn nyomozója alakítja. 
kirsch
2009.06.11
|
Haunted Echoes
amerikai thriller, 94 perc, 2008
(6 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.