Veszedelmes vonzerő

est.hu:
7/10
|
olvasói
(0)
A tisztes családanya gyanítani kezdi, hogy a horizonton frissen feltűnt ifjú csöcsturbina az ő pozíciójára pályázik, mindeközben nem válogat az eszközökben. Minden kétséget kizáróan klasszikus alapszituáció egy tévéfilmes thrillerhez.
Itt azonban szó sincsen butikosból epizódszínésszé avanzsált lelkes amatőrökről. Oké, Sam Neil neve önmagában semmire sem garancia, ám Susan Sarandon és Emily „meg hát!” Blunt neve máris nyugalommal tölthet el minket. 
 
Sophie Hartley gondos családanya. Életét szép csendben éli férjével és gyermekükkel. Egy nap azonban furcsa érzés keríti a hatalmába. Úgy érzi, hogy férje dekoratív asszisztense, Mara meg akarja szerezni férjét és gyermekét. Érzéseit megosztja férjurával is, ám ő nem veszi komolyan felesége gyötrődését. Sophie teljesen megzavarodik: paranoiás félelem az egész és csak kitalálja ezt a képtelen történetet, vagy tényleg valaki a helyére akar lépni? 
kirsch
2009.11.25
|
Irresistible
ausztrál thriller, 99 perc, 2006
Rendező:

Ann Turner

(5 kép)


Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.