Jack Hunter - Ugarit elveszett kincse

est.hu:
4/10
|
olvasói
(0)
Ha ismeretségi körünkben él olyan személy, aki anno túlontúl butának találta volna a legutóbbi Indiana Jones epizód fordulatait és végkifejletét, próbáljuk csak meg rábírni egy Jack Hunter fejezet megtekintésére!
Könnyen lehet, hogy ehhez a művelethez túszul kell ejtenünk valamely hozzátartozóját, de hétszentség, hogy az illető kis időn belül rádöbben majd a „banális” kifejezés valódi jelentésére. A Tesco-gazdaságos Indiana Jones történeteinek kiagyalói ugyanis érezhetően több kokaint fogyasztanak Lucas-istállós kollégáiknál, ugyanakkor kb. tizedannyi összegből gazdálkodnak. 
 
Jack Hunter archeológus és kincsvadász visszaszerez egy Ugaritból származó ősi táblát egy francia gyűjtő privát múzeumából. Az ereklyét Kaliforniában barátja és mentora, Frederick tanulmányozza. Egy betörő azonban megöli őt és ellopja az értékes műkincset. Jack megesküszik, hogy addig nem nyugszik, amíg meg nem találja a gyilkost és meg nem bosszulja barátja halálát. 
kirsch
2010.11.23
|
Jack Hunter and the Lost Treasure of Ugarit
amerikai kalandfilm, 95 perc, 2008
Színész:

Ivan Sergei
(Jack Hunter)

Joanne Kelly
(Nadia Ramadan)

Thure Riefenstein
(Albert Littmann)

Susan Ward
(Liz)

Sean Lawlor
(Frederick Shaffer professzor)

Mario Naim Bassil
(Tariq)

(12 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.