Hazugságok hálójában

est.hu:
7/10
|
olvasói
(0)
Ha egy finoman szólva sem elsővonalas produkció ajánlójában génlaborokat emlegetnek, önkéntelenül is hajlamos vagyok benyomni a pánik gombot. Borítékolható ugyanis, hogy rövidesen egy vérgagyi hüllő mészárol majd a képernyőn.
Szerencsére ezúttal szó nincs ilyesmiről, sőt, már-már hitchcocki (egész pontosan a Gyilkosság telefonhívásra manírjaival élő) szituáció van kibontakozóban. 
 
A kutatóként dolgozó Christine Hartley nagy felfedezés küszöbén áll. Sikerül izolálnia azt a gént, ami a függőségért felelős. Innen már csak egy lépés annak a gyógyszernek a kifejlesztése, amivel a függőség gyógyítható lesz. A felfedezésért több millió dollárt kap, ám váratlanul megtámadják a laborban és kis híján megölik. Férje barátjához fordul segítségért, s meglepve tapasztalja, hogy éppen a férje akarja eltenni láb alól. Nem is sejti, hogy a két férfi összejátszik. 
kirsch
2011.08.03
|
Proof Of Lies
amerikai-kanadai filmdráma, 86 perc, 2006
Rendező:

Peter Svatek

(6 kép)


Filmek a TV-ben
H
26
K
27
Sze
28
Cs
29
P
30
Szo
1
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
26
K
27
Sze
28
Cs
29
P
30
Szo
1
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.