Őrjítő vágy

olvasói
6/10 (1)
Bár a film főbb szerepeiben három kiégett kabala is feltűnik, mégis megvan rá az esély, hogy értékelhető produkcióval lesz dolgunk. 1992-ben ugyanis Kurt Russel, Ray Liotta és Madeleine Stowe egyaránt tényezőnek számított.
Michael Wincotthoz hasonlóan Liotta is hátrányos helyzetű színművész, aki arcberendezésénél fogva arra kárhoztatott, hogy – egy-két kivételtől eltekintve - élete végéig genya karakterek bőrében tetszelegjen. Így bizonyára ezúttal is lesz alkalmunk őt szívből rühellni. 
 
Brutális rablótámadáshoz hívja ki a rendőröket egy fiatal házaspár. Karen és Michael a nyomozóktól várják a segítséget, de nem is sejtik, hogy milyen veszély leselkedik rájuk, amikor elfogadják Pete Davis rendőr nagylelkű ajánlatát, aki megkülönböztetett figyelemmel kezeli az esetet. A buzgó rendőrről kollégái sem tudják, hogy valójában közveszélyes pszichopata, aki teljesen ráakaszkodik a házaspárra és erőszakos közeledésével halálra rémíti a gyönyörű Karent. A gyanútlan férj hamarosan rájön, hogy mindkettőjük élete veszélyben, s ezúttal már a rendőrségre sem számíthatnak. 
kirsch
2010.05.25
|
Unlawful Entry
amerikai-japán thriller, 107 perc, 1992
Rendező:

Jonathan Kaplan

(5 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.