Ördögi meló

est.hu:
3/10
|
olvasói
(0)
Tori Spelling azon színé… pontosabban hírességek sorát gazdagítja, akiket egy személyes találkozó során a gyanú leghalványabb árnyéka nélkül lennék képes gyökérkefével lecsutakolni, majd felnyergelni. A hölgy arcszerkezetét elnézve könnyen előfordulhat, hogy a legkevésbé sem tiltakozna a művelet ellen.
Nem volt ez másként már a Beverly Hills 90210 idején sem, az idő múlásával hősnőnk ábrázata majd másfélszeresére nyúlt vertikálisan. Ennek fényében kész csodának minősül, hogy nem Suttogó vagy Fekete Szépség-jellegű filmekben kapott szerepet, hanem színjátszóköri kvalitásainak megfelelő thrillerekben. Jelen esetben pl. egy festőnő szerepében tűnik fel, aki elvállal egy könnyűnek ígérkező munkát.
 
A megállapodás értelmében egy milliomos házának kell gondját viselnie két hónapig, amíg a tulaj külföldön tartózkodik. Ám mint az borítékolható, egyre több piszkos részlet kerül napvilágra a ház uráról, valamint kiderül, hogy a helyi szerelő sem az, mint akinek mondja magát.
kirsch
2009.07.20
|
House Sitter
amerikai thriller, 86 perc, 2007


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.