A Loch Ness-i szörny visszatér

est.hu:
3/10
|
olvasói
10/10 (2)
Most őszintén, mégis mi tartott eddig? Vagy a Loch Ness-i szörny túlontúl evidens karakter lett volna egy magyar betűkkel nem kategorizálható horrorfilm főszerepére? Igaz, ami igaz, a célközönség ingerküszöbét immár egyre nehezebb átlépni.
Mert bizony a klónozott vérszívó mókusok és varánuszkakasok korában a rajongói keménymag megnevettetéséhez már kevésnek bizonyulhat, ha egy brontoszaurusz testű Süsü dugja ki a fejét egy halastóból. Persze a Kickboxer 4. és a Jeti visszatér rendezője tudja, mitől döglik a légy.
 
Először is rutinos rókaként a szörnyet egy klasszikus bosszúállós történet középpontjába helyezi: gyermekkorában a főhős szemtanúja volt, amint a kopoltyús Süsü kovászos uborkaként harapta ketté tudományos kutatásokat folytató apját. Néhány évtizeddel később megtudja, hogy egy rejtélyes lény kísértetiesen hasonló módon rondít bele a kezdődő horgászszezon kellős közepébe. Felkerekedik hát, hogy elejét vegye a humorosabbnál humorosabb haláleseteknek. 
kirsch
2009.12.15
|
Beyond Loch Ness – Loch Ness Terror
amerikai horror, 88 perc, 2008
Rendező:

Paul Ziller

Színész:

Brian Krause
(James Murphy)

Niall Matter
(Josh Riley)

Carrie Genzel
(Karen Riley)

Amber Borycki
(Zoe)

Donnelly Rhodes
(Sean nagybácsi)

Don S. Davis
(Neil Chapman)

Neil Denis
(Chad)

Paul McGillion
(Michael Murphy)

(9 kép)


Filmek a TV-ben
H
11
K
12
Sze
13
Cs
14
P
15
Szo
16
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
11
K
12
Sze
13
Cs
14
P
15
Szo
16
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.