A hazug

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
Az esti műsorsávban adásba kerülő filmeknek van egy speciális csoportja: történetesen azon produkciókra gondolok, melynek megtekintésére a megrögzött tévénéző sem érez égető késztetést, ugyanakkor hálát ad az égnek, hogy mégsem Lou Diamond Philips és a vérengző tacskógyíkok konfliktusát kényszerül figyelemmel kísérni.
Ami azt illeti, a Hazug tipikusan ez a kategória. Tim Roth és Rene Zellweger neve önmagában korántsem garancia az emlékezetes produkcióra, kiváltképp, ha a rendező munkásságának nagy része mellett ott szerepelt zárójelben a tévéfilm megjegyzés. Azért a szóban forgó film hiánypótlónak abszolút megteszi. 
 
A rendőrség egy fiatal prostituált ízlésesen szétdarabolt holttestére bukkan. Az egyetlen nyom, amin elindulhatnak, John Waylandhez, a jómódú pszichológushoz vezet. A nyomozó hazugságvizsgáló géppel hallgatja ki Johnt. Ám hamarosan fordul a kocka, és a kihallgatottból lesz a kérdező. De vajon honnan tud Wayland olyan sokat a rendőr magánéletéről? 
kirsch
2009.10.22
|
Liar – Deceiver
amerikai krimi, 98 perc, 1997
Rendező:

Jonas Pate

(5 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.