Csapás a múltból

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (7)
Mit nekem közügyektől való eltiltás. Ha életem hátralévő részét megbélyegzett gonosztevőként kellene is leélnem, Brendan Fraisert akkor sem átallnám bucira verni egy tavaly karácsonyról megmaradt szikkadt bejglivel.
A jó ízlés szikráját magában hordozó filmrajongók remélhetőleg mindannyian egyetértenek abban, hogy egy Kőbunkó, egy Őserdő hőse, vagy egy Drágán add a rétedet nem olyan mértékű bűncselekmények voltak, melyeket egy ilyen „nem rossz” kategóriájú vígjátékkal helyre lehetne hozni. 
 
Képzeld el, milyen lehet az a srác, aki 35 évig egy földalatti atombunkerben él kissé régimódi szüleivel! Fogalma sincs arról, mi zajlik a világban és ami számára egyre égetőbb probléma - még nem volt dolga nővel. Mindez egy fatális félreértés következménye, ugyanis Adam apja, a zseniális és őrült tudós a kubai atomválság idején kicsit „túlspilázta” a dolgokat: leköltözött feleségével a föld alá és 35 évig ki sem mozdult onnan. Mivel az élelmiszer és az ellátmány 1998-ra alaposan megcsappant, kénytelenek egyetlen fiacskájukat a felszínre küldeni. 
kirsch
2010.09.28
|
Blast from the Past
amerikai vígjáték, 103 perc, 1999
Rendező:

Hugh Wilson

(8 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.