Emlékek

est.hu:
5/10
|
olvasói
6/10 (5)
Megint egy thriller, mely forgatókönyvét tekintve akár reménytelinek is ígérkezhetne, félő azonban, hogy Billy Zane puszta kontúrja elegendő okot biztosít majd a távirányító használatára. Sebaj, azért egy próbálkozást megér a dolog.
Azért ha objektívek akarunk lenni, Billy valójában nem tartozik a legvészjóslóbb zs-kategóriás üdvöskék közé, a kilencvenes években pl. feltűnt az egészen nézhető Lopakodókban, a Twin Peaksben és ne feledkezzünk meg a Titanic túlontúl irritáló főgenyájáról sem. 
 
Dr. Taylor Briggs, az emlékezőtehetség rendellenességeivel foglakozó szaktekintély Brazíliában tart előadást. A munkájához egy beteggel konzultál, aki az Amazonas folyó mellett él. A vizsgálat alatt Taylor véletlenül felfedez egy olyan titokzatos anyagot, ami kinyitja az eltárolt emlékeket az agyban. A szer segítségével önkéntelenül is egy bűnügy kellős közepébe csöppen, ugyanis egy sorozatgyilkos beteg elméjét sikerül feltárnia. 
kirsch
2010.01.05
|
Memory
amerikai-kanadai thriller, 98 perc, 2006
(5 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.