Törjön ki a frász!

est.hu:
6/10
|
olvasói
6/10 (5)
Tisztában vagyok vele, hogy egyesek kortárs komolyzenészeket megszégyenítő sznobizmussal fognak vádolni, ám ennek ellenére is megmásíthatatlan véleményem: Peter Jackson utoljára 1992-ben állt elő értékelhető filmes produkcióval, mikor is leforgatta Hullajó c. trash alapművét.
Mert bizony Oscar-díj hegyek ide vagy oda, a Gyűrűk ura trilógiából tízpercnyi giccsparádé is bőven elegendőnek bizonyulhat ahhoz, hogy marcipánból készült szíves bocsok és megelevenedett kakas-nyalókák orgiáját vizionáljuk magunk előtt. A Törjön ki a frász mindenesetre még „underground” produkciói közül való.
 
A sztori középpontjában a Michael J. Fox által életre hívott kisstílű szélhámos áll, aki gyanútlan emberek halálra rémítésével igyekszik megtömni zsebeit. A műveletben kitűnő partnernek bizonyul két jóbarátja, akik lévén, hogy halottak, költséghatékony munkaerőnek bizonyulnak. A neves „szellemirtó” azonban bajba kerül, mikor elvállalja egy valódi ügy felgöngyölítését.
 
 
kirsch
2009.06.26
|
The Frighteners
amerikai-új-zélandi horrorvígjáték, 110 perc, 1996
Rendező:

Peter Jackson

Színész:

Michael J. Fox
(Frank Bannister)

Trini Alvarado
(Dr. Lucy Lynskey)

Peter Dobson
(Ray Lynskey)

John Astin
(a bíró)

Jeffrey Combs
(Milton Dammers)

Dee Wallace
(Patricia Ann Bradley)

Jake Busey
(Johnny Charles Bartlett)

Chi McBride
(Cyrus)

Troy Evans
(Walt Perry)

(5 kép)


Filmek a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.