Kísérlet

est.hu:
6/10
|
olvasói
9/10 (3)
Nem, kérem, az alábbiakban garantáltan nem találkozunk gumipapucsos álrabokkal viaskodó álbörtönőrökkel, mint ahogy – ha éppen az eredeti címet nézzük –Joy Division mindig pajkos hurráoptimista frontemberével sem.
Áthallások ide vagy oda, ez a mű garantáltan kevesebb vizet zavart az ilyen-olyan díjkiosztó ünnepélyeken, mint a fent említett két alapvetés. Az alkotók valószínűleg még csak az Arany Málna ünnepélyre sem jutottak el, ahhoz ugyanis a Kísérlet nem elég gyenge. Inkább csak erős közepes. 
 
A hírhedt gyilkost, Lee Ray Olivert injekció általi halálra ítélik, de legnagyobb meglepetésére felébred a hullaházban. Kap egy második lehetőséget, csupán el kell vállalnia, hogy egy viselkedés-módosító gyógyszer mellékhatásait vizsgáló kísérlet résztvevője lesz. Úgy tűnik, hogy a szer használ, de mindig ott van a kérdés: lehet-e valóban hinni egy gyilkosnak? 
kirsch
2010.07.07
|
Control
amerikai akcióthriller, 97 perc, 2004
Rendező:

Tim Hunter

(7 kép)


Filmek a TV-ben
H
17
K
18
Sze
19
Cs
20
P
21
Szo
22
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
17
K
18
Sze
19
Cs
20
P
21
Szo
22
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.