A bizalom ára

est.hu:
7/10
|
olvasói
6/10 (17)
Meggyőződésem, hogy még az önjelölt Réz Andrások közt sem akad olyan, aki ne ismerné el az első - és szigorúan az első Rambo mozi kultikus mivoltát. Ennek tudatában azonban még szomorúbbnak tűnhet az a tény, hogy Ted Kotcheff rendező közvetlenül az 1982-es remekmű legyártását követően akrobatikus csukafejest ugrott a zs-kategóriás filmek tengerébe.
Így történhetett meg, hogy Nick Nolte, Stallone, majd Gene Hackman után Dolph Lundgrennel is szoros munkakapcsolatot alakított ki. Mert bizony ezt a produkciót már a szekercearcú svéd géppuskázza szanaszét egyetlen tárral. Ezúttal azonban nem usankás katonákra vagy püspöklila zakós kolumbiai stricikre lövöldözik, hanem Nikita, a bérgyilkosnő fröccsöntött klónjára, akinek feltett szándéka, hogy egy prágai ENSZ-kongresszus több résztvevőjét temetősben érintetté tegye. Legalábbis Dolphi megbízói szerint. Az ügy azonban korántsem olyan egyszerű, mint azt gondolta volna.
kirsch
2009.07.21
|
The Shooter – Hidden Assassin
amerikai-angol-francia akciófilm, 100 perc, 1995
Rendező:

Ted Kotcheff

Színész:

Dolph Lundgren
(Michael Dane)

Maruschka Detmers
(Simone Rosset)

Assumpta Serna
(Marta)

John Ashton
(Alex Reed)

Simón Andreu
(Alberto Torena)Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.