A vérszomjas dada

est.hu:
7/10
|
olvasói
(0)
Bizony, a magyar változat munkatársai olykor-olykor nincsenek tisztában saját felelősségükkel. Az az olvasó, aki pl. evés közben szembesül az alábbi címmel, csak reménykedhet abban, hogy közvetlen környezetében létezik olyan személy, aki képes kenőkéssel életmentő gégemetszést végezni.
A helyzet azonban korántsem olyan súlyos, mint amennyire azt a mű hazai címe sugallja, ugyanis voltaképpen egy méltatlanul elfeledett horror klasszikussal van dolgunk egyenesen William Friedkin (Francia kapcsolat, Ördögűző) műhelyéből. És bár a (dafke nem vagyok hajlandó a magyar verzióval élni) The Guardian korántsem lett oly sikeres, mint a rendező korábbi művei, több mint tisztes iparosmunka.  
 
Évezredeken keresztül a druidák vallási szektája a fákat imádta bálványukként, sőt időnként emberáldozatot is mutattak be azoknak. E bálványimádók szerint minden fának őrző szelleme van. A legtöbb őrző szellem a jóság és az élet szelleme, de néhányan a sötétség és a gonoszság erejét hordják magukban. Amikor Phil és Kate felfogadják Camillát csecsemőjük dadájának, a természetfeletti dolgok rémálmokkal teli birodalmába lépnek. A tökéletes dada ugyanis rémisztő és halálos titkokat őriz. 
kirsch
2009.08.12
|
The Guardian
amerikai horror, 86 perc, 1990
(10 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.