Rocky Horror Picture Show

est.hu:
8/10
|
olvasói
6/10 (7)
Minden véresszájú homofób rémálma, hogy egyszer ezen musical karaktereként éri a hajnal. A Rocky Horror Picture Show-ban ugyanis hemzsegnek a tollas boás, bébidollos asszonynők, élükön az amúgy kiváló hanggal megáldott Tim Curry-vel.
Egyébiránt ez a film egyike azoknak, melynek sztoriját egy C64-es játék alapján volt szerencsém megismerni. És bár a legtöbb musical hatására örömmel ismerném el akár JFK meggyilkolását is, ez itt meglehetősen hangulatos darab. 
 
A frissen eljegyzett pár, Janet és Brad az eső elől egy elhagyott kastélyban keres menedéket, miután teljesen eltévedtek és az autójuk és lerobbant. A kastély ura bőrszoknyát, női fehérneműt visel és sminkeli is magát, hiszen a valóságban ő nem más, mint a távoli Transszexualis bolygóról érkezett űrlény. A házigazda éppen legújabb munkájával büszkélkedik el a megszeppent párnak, amikor kitör a fagyasztóból Eddie, az őrült motoros és közben a házi személyzet is összeesküvést sző. 
kirsch
2010.09.03
|
The Rocky Horror Picture Show
amerikai-angol musical, 98 perc, 1975
Rendező:

Jim Sharman

(6 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.