Ápolónők Mexikóban

est.hu:
5/10
|
olvasói
7/10 (2)
Bevallom töredelmesen, fogalmam sem volt róla, hogy Jennifer Lopez színészi karrierje jó pár évvel megelőzte énekesnői pályafutását. (Mint ahogy arról sem, hogy 1987-ben már MC Hammer klipjében is rázta - akkor még jóval szerényebb méretű - kofferját.) Mindenesetre 1993 volt az az év, mikor is rosszakarói rábeszélték, hogy jelentősebb szerepben is kamera elé álljon.
Természetesen Angelina Jolie vagy Jennifer Aniston mintájára hősnőnk is kénytelen volt belekóstolni a költséghatékony filmezés világába, ám a jó szerencsének köszönhetően nem kényszerült rá, hogy kibernetikus gyilkológépekkel vagy vérszomjas kertitörpékkel vegye fel a harcot. Mert bármily rettenetes műfaj is, az igaz történeten alapuló dráma ebből a szempontból jóval kifizetődőbb.   
Mexikóban, a határ közelében, egy isten háta mögötti helyen dzsungelklinika működik. Áldatlan állapotok, az orvosi eszközök, gyógyszerek hiánya és dzsungelláz jellemzi a speciális kórházat. Amerikából ideérkezik egy önkéntes kis csapat, mely szakorvosokból és csinos, ám kezdő ápolónőkből áll. Már a repülőútjuk sem zökkenőmentes, s hogy a dzsungel mélye mit rejt, sokan közülük még el sem tudják képzelni. 
kirsch
2009.09.28
|
Nurses on the Line: The Crash of Flight 7
amerikai filmdráma, 90 perc, 1993
Rendező:

Larry Shaw

(4 kép)


Filmek a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
P
31
Szo
1
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
P
31
Szo
1
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.