Angyali démonok

est.hu:
6/10
|
olvasói
7/10 (1)
Dicséretes dolog Edward Furlongtól, hogy időről-időre tutajt ácsol, hogy egy-egy forgatás erejéig el tudja hagyni a Kiégett Kabalák Szigetét, ugyanakkor, vélhetően csak igen kevesen vennék zokon, ha ezzel szeges ellentétben cselekedne. Pedig szegény fiúcska nem hibáztatható semmiért, csupán a gyorsan elfeledett gyereksztárok sanyarú sorsára jutott.
A film egy Stephen Kinges manírral indít, a helyszín történetesen egy apró amerikai porfészek, ahol a lakók egy ideje egyre különösebb eseményeknek lehetnek szemtanúi. A halottak feltámadnak, a bénák elhagyják tolószéküket, mások betegségből gyógyulnak meg csodálatos módon.
 
Úgy tűnik, ezekhez a hihetetlen eseményekhez valami módon közük van a városba érkezett idegeneknek, különösképpen Brandonnak, akiben a kisváros lakói Jézust vélik felismerni. Ám a városon hamarosan őrület lesz úrrá, s a hitehagyott lelkész, Travis meg van győződve róla, hogy a háttérben démoni erők munkálkodnak.
kirsch
2009.10.02
|
The Visitation
amerikai horror, 99 perc, 2006
Rendező:

Robby Henson

(5 kép)


Filmek a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
P
2
Szo
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
P
2
Szo
3
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.