Atomtámadás

est.hu:
5/10
|
olvasói
6/10 (23)
A kilencvenes évek vége felé már lehetett sejteni, hogy Wesley Snipes határozott léptekkel indult meg a Rutger Hauer-i úton. Ami azt illeti, mostanság már aligha kell attól rettegnie, hogy újfent nyomasztó népszerűségre tesz szert a mozilátogató nagyközönség körében. Legalábbis amíg hasonszőrű filmekhez adja a nevét, biztosan nem.
Zs-kategóriás pályafutása során Wesley már másodszor játszik mesterlövészt. És mint ilyen, ezúttal is a világbékét fenyegető terroristák nyomába ered. Megbízatása szerint eliminálnia kell egy csecsen atomerőművet, mielőtt terroristák felrobbanthatnák a reaktorát, ártatlan ezrek halálát okozva.
 
A kommandós behatol a szigorúan őrzött építménybe, megjelöli az objektumot az amerikai rakétatámadás számára, majd elmenekül. Amikor rájön, hogy nem a terroristák, hanem a rakéták fogják beindítani a láncreakciót, világossá válik számára, hogy felültették. Mivel egyedül csak ő képes megállítani a katasztrófát, kénytelen ismét betörni az erőműbe, mielőtt lejár az idő, s kirobban az atomháború.
kirsch
2009.10.28
|
The Marksman
amerikai akciófilm, 95 perc, 2005
Rendező:

Marcus Adams

Színész:

Wesley Snipes
(Painter)

William Hope
(Johnathan Tensor)

Tim Abell
(Carter hadnagy)

Emma Samms
(Amanda Jacks)

Peter Youngblood Hills
(Hargreaves)

Warren Derosa
(Orin)

Matt Salinger
(Parent tábornok)

Vlad Ivanov
(Mikhail Beslan)

Tania Popa
(Valentina Benkova)

(18 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.