Túlélők háza

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
Könnyek, dráma, szívszakadás, hatásvadászat. Avagy minden, amit csak Danielle Steel rajongói keménymagja kívánhat magának. Cukorbetegségben szenvedő nézőinknek viszont semmilyen körülmények között nem ajánljuk.
Nagyon is tisztában vagyunk vele, hogy egy hasonszőrű alkotás ajánlójában a „sors” kifejezésnek az elsők között kell elhangoznia, ezért essünk is túl rajta mihamarább: egy vonatrablás túlélőinek sorsa különös módon fonódik össze. Átmenetileg egy idős hölgy, bizonyos Mrs. Delahunty villájában lelnek menedéket.
 
Egy angol idősödő generális és egy fiatal német férfi mellett egy sokkos állapotban lévő amerikai kislány kis társul a katasztrófaturisták csoportjához. Rövid idő múlva megérkezik Amerikából a kis Aimee bácsikája és a felesége. A gyermektelen házaspár el akarja vinni a gyermeket, de Delahunty asszony minden női fegyverét beveti, hogy Aimee vele maradhasson. És persze, hogy egyetlen háziasszonyi szem se maradjon szárazon.
kirsch
2009.11.11
|
My House in Umbria
angol filmdráma, 95 perc, 2003
(6 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.