Üzenet a palackban

est.hu:
6/10
|
olvasói
10/10 (1)
A célközönség bizonyára izzó hajsütő vasat nyomna a szemembe ezért, de az amerikai irodalom Edvin Martonjaként tekintek Nicolas Sparksra. Azért a tartalmasnak látszó tömény giccs a megfilmesített formában jóval kevésbé szembetűnő.
Már csak azért is, mert hasonszőrű művekből eleve szürreális mértékű túltermelés tapasztalható. Meg aztán annyira nem is rossz produkció ez, vérnyomáscsökkentő funkciójának maximálisan eleget tesz. 
 
A válásán kesergő Theresa életét két dolog tölti ki: a kisfia, Jason és a munkája a Chicago Tribune riportereként. Egy magányos tengerparti sétája során talál egy palackot, benne megindító, szenvedélyes hangú üzenettel. A levél költőisége és fájdalma szíven üti Theresát, és szinte beleszeret a férfiba, akit sosem látott. Aztán, ahogy jó riporterhez illik, nyomozni kezd a különös írás szerzője után. Hamarosan kiderül, hogy hasonlóan sebzett emberrel hozta össze a sors. De Garret Blake még Theresánál is eltökéltebb a fogadalmában, miszerint többé nem lesz szerelmes. 
kirsch
2011.05.19
|
Message in a Bottle
amerikai romantikus filmdráma, 121 perc, 1999
Rendező:

Luis Mandoki

Színész:

Kevin Costner
(Garret Blake)

Paul Newman
(Dodge Blake)

Jesse James
(Jason Osborne)

Robin Wright
(Theresa Osborne)

John Savage
(Johnny Land)

Illeana Douglas
(Lina Paul)

Robbie Coltrane
(Charlie Toschi)

Tom Aldredge
(Hank Land)

Raphael Sbarge
(Andy)

(12 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.