Kirekesztve

est.hu:
6/10
|
olvasói
7/10 (2)
A színészklánok, netalántán testvérpárok sajátossága, hogy valamely tag (többnyire mindegyikük) belekóstolt már a költséghatékony filmgyártás gyönyöreibe. Lásd az Arquette, a Baldwin, a Roberts vagy a Carradine család példáját.
Bizony, Carradine-ék esetében is családról értekezünk, Daviden kívül ugyanis féltestvére, Keith is számtalan alkalommal lépett kamerák elé. Más kérdés persze, hogy a zs-kategóriás sztárok panteonjában David marad(t) meg az örökkévalóságnak. Ezúttal azonban egy kisebb fajta familiáris vállalkozásként mindketten felbukkannak a képernyőn. 
 
Az erősen Hallmark-ízű western főszereplője egy magányos nő, aki a kietlen prérin tengeti szürke hétköznapjait. Rachel férje rég elhalálozott, egyedül fiát neveli, és birkáit gondozza. A külvilágot teljesen kizárta életükből, miután csatlakozott egy vallási szektához. Élete azonban örökre megváltozik, mikor egy tűzharcban megsérült idegen nála keres menedéket. 
kirsch
2009.11.17
|
The Outsider
amerikai romantikus filmdráma, 119 perc, 2002
Rendező:

Randa Haines

(5 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.