Hallasd a hangodat!

est.hu:
7/10
|
olvasói
10/10 (1)
A gettólakó gimnazista fekák olykor igenis szociálisan érzékeny lények. Ez esetben pl. a legkevésbé sem azért lóbálnak ágyú méretű Magnumokat, hogy szétloccsantsák valami Rico nevezetű pelyhedző bajszú, sísapkás latinó fejét.
Mint azt a Veszélyes kölykök című förmedvényből is megtudhattuk, egy lelkiismeretes irodalomtanár bármikor képes szónoklatokkal elérni, hogy a csintalan diákok visszategyék az UZI-t a fiókba, és minden idejüket tudásszomjuk leküzdésének szenteljék. Nos, a sors iróniája, hogy a rosszcsontok ezúttal pont egy hasonszőrű pedagógusért tolják be a tárat. 
 
Az amerikai Queens gimnáziumában elszabadul a pokol, amikor elküldenek egy tanárt: hat tanuló fegyveres összetűzésbe keveredik a rendőrséggel. Az iskola ostromlott erőddé válik, és a félelem teljesen felborítja mind a diákok, mind a tanárok józan ítélőképességét. Jackson, az iskola új biztonsági őre egyedül akarja megoldani a helyzetet, de megsebesül, és egy diák túszul ejti. A fiúk felbátorodnak és a rossz oldalra állnak.
kirsch
2009.11.30
|
Light It Up
amerikai filmdráma, 88 perc, 1998
Rendező:

Craig Bolotin

(5 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.