Az örömapa

olvasói
7/10 (1)
Minden lányos apa életében eljön a pillanat, mikor el kell engednie szeretett lányát, mert az feleségül megy egy férfihez. George Bankset meglehetősen váratlanul éri a hír, és nem nagyon akarja elfogadni, hogy kislányából, immár felnőtt nagylány lett.
Leendő vejét rosszallóan méregeti, az eljövendő esküvőre meg gondolni sem akar, a háta közepére sem kívánja a nagy hajcihőt, a készülődést, vejének családját és a tényt, hogy mindez azt is jelenti, hogy ő sem lett fiatalabb. Persze azért erőt vesz magán és végül mindent igyekszik megtenni lánya boldogságáért.
 
Az örömapa egy igazi klasszikus, amerikai családi vígjáték a javából, amit akárhányszor újranézhetünk, mindig képes megnevettetni és mosolyt csalni az arcunkra. A főszerepben Steve Martin gondoskodik a szórakoztatásunkról, mellette Diane Keaton játssza az örömanyát és Martin Short is feltűnik az esküvőrendező szerepében.  
2014.03.19
|
Father of the Bride
amerikai vígjáték, 97 perc, 1991
Rendező:

Charles Shyer

Színész:

Steve Martin
(George Banks)

Diane Keaton
(Nina Banks)

Martin Short
(Franck Eggelhoffer)

Kimberly Williams
(Annie Banks)

Kieran Culkin
(Matty Banks)

George Newbern
(Bryan MacKenzie)

B. D. Wong
(Howard Weinstein)

Richard Portnow
(Al)

(4 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.