Holtak hálójában

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
Az kopogó szellemek állandó jelleggel segítségért rinyálnak az evilági embereknél, miközben igyekeznek a lehető legjobban beszaratni az illetőt. Mindemellett sosem képesek kerekperec kibökni, hogy mi a repedt herét is akarnak voltaképpen.
Ehelyett csesztetik a fűtésszabályozót, összekeverik a Scrabble betűit, és sorozatos rébuszokkal szórakoztatják az idegösszeomlás szélén álló önjelölt médiumot. 
 
Michael Lewis, a fiatal amerikai építészmérnök Londonba utazik, ahol egy régi szállodát kell felújítania. Az elhagyatott hotelban azonban szellemek tanyáznak, akik mindenképp meg akarják értetni magukat Michaellel. Az építész kezdetben nem hisz a jelenségben. Később azonban kiderül, hogy a városban egy sorozatgyilkos szedi az áldozatait, s ezzel kapcsolatos a szellemek megjelenése is. Michael és a gyilkossági ügyben nyomozó Pryce detektív megpróbálják megfejteni az ódon szálló titkát. 
kirsch
2011.09.14
|
The Sight
amerikai-angol thriller, 86 perc, 2000
(10 kép)


Filmek a TV-ben
H
26
K
27
Sze
28
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
26
K
27
Sze
28
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.