Bűnben égve

est.hu:
7/10
|
olvasói
7/10 (2)
Bár Don Johnson a Miami Vice sorozat óta a kiégett kabalák szigetének „snájdig férfiú” részlegén raboskodik, ám meg kell hagyni, ez egy abszolút nézhető produkció. Legalábbis tévéfilmes szinten mindent kihoztak belőle.
Itt van nekünk továbbá a B-kategóriás thrillerek Medveczky Ilonája, Rebeca De Mornay is, akinek meleg, barátságos tekintetétől általában disznóperzselővel sem tudjuk eltávolítani a jégcsapokat az LCD tévé képernyőjéről. Ám ezúttal kivételesen nem ármánykodó nagyasszonyt, hanem megszeppent áldozatot alakít. 
 
Jennifer Haines tapasztalt védőügyvéd, aki mindig nyerésre áll és soha nem marad alul. A kemény és magabiztos nő párjára lel a gyilkossággal gyanúsított, választékos modorú szépfiú, David Greenhill személyében, aki remek taktikai érzékkel azért választotta a gyönyörű ügyvédnőt, hogy érdekeinek megfelelően manipulálja. Jennifer kezdetben vonzónak találja David egyéniségét, azonban minél jobban megismeri a férfit munkája során, annál jobban kezd kételkedni ártatlanságában. Mikor azonban rájön, hogy David csapdába csalta, már késő. 
kirsch
2010.01.06
|
Guilty as Sin
amerikai thriller, 107 perc, 1993
Rendező:

Sidney Lumet

(14 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.