James Bond: Gyémántok az örökkévalóságnak

est.hu:
9/10
|
olvasói
8/10 (6)
Amennyiben pro és kontra játékba szeretnénk bocsátkozni, az alábbi dolgokat említenénk meg: a 007 sorozat talán legemlékezetesebb darabjáról van szó, melyhez az alkotók egy zöldmoszat karizmájával vetekedő Bond-lányt szedtek össze.
Ugyanakkor mit nekünk karizma meg kisugárzás, amikor minden titok nyitja a csöcsök méretében rejlik. Márpedig ilyen téren Jill St. Johnnak sincs különösebb szégyenkeznivalója. A hölgyeknek pedig itt van az ereje teljében lévő Sean Connery. 
 
James Bond ezúttal a legnagyobb maffiaszervezetek által kézben tartott gyémántcsempész-hálózatot próbálja felgöngyölíteni, de úgy látszik, ezzel az üggyel alaposan meggyűlik a baja. Rájön, hogy a gyémántok holttestek belsejében érkeznek az országba, és egy krematóriumban kerülnek elő a hamvakból. Éppen az egyik csempész koporsója mellett „gyászol”, és várja, hogy előkerüljenek a drágakövek. Ám amikor átvenné az urnát, valaki hátulról leüti… 
kirsch
2010.01.22
|
Diamonds are Forever
angol kalandfilm, 114 perc, 1971
Rendező:

Guy HamiltonIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.