Szinglik éjszakája

olvasói
5/10 (35)
Ha idényzöldségek nem is nagyon vannak február derekán a magyar piacokon, Sas Tamásnak köszönhetően minden évben része a farsangi diétának egy könnyen emészthető romantikus vígjáték. Idén is.
Gyomormosásnak nem, de jótékony agymosásnak mindenképpen jók a műfaj elkötelezett iparosának munkái, melyek általában helyi ízekkel kombinált amerikai recept alapján készülnek. Az S.O.S. szerelem! és a 9 és 1/2 randi után a Szinglik északája is egy elképzelt Magyarországon játszódik, de most nem a fővárosban, hanem Eger környékén. Ott ugyanis különösen szépek a szinglik, meg persze éjszakázni is szeretnek. Nem is akárhogy! Történik ugyanis, hogy barátnőivel kötött gyermekkori esküjét megszegve Juli (Hámori Gabriella) férjhez készül menni, méghozzá egy angol arisztokratához. A kezdeti csodálkozás után a barátnők (Nagy Ilona, Szávai Viktória és Gallusz Niki) persze segítségére kelnek, és kell is a támogatás, a muri ugyanis egy értékes gyűrű megtalálásán áll vagy bukik. A sikert hátráltatja egy csapat dörzsölt maffiózó megjelenése, valamint számos komikus véletlen, ami ugye elkerülhetetlen egy tisztességes romantikus akcióvígjátékban.
 
Csak remélhetjük, hogy a Szinglik éjszakája gondolatköréből hiányzik a gigabyte–libamáj párhuzam, mert Sas mester bizony időnként hajlamos kiengedni kezéből az értelmi gyeplőt, abban azonban biztosak lehetünk, hogy legújabb műve nem fogja kiábrándítani rajongói táborának tagsági igazolvánnyal felvértezett tagjait. 
csmozi
2010.02.23
|
magyar romantikus vígjáték, 95 perc, 2009
Négy barátnő megfogadja, hogy nem megy férjhez, idővel azonban egyikük mégis lagzira készül. Sas Tamás már szinte csukott szemmel forgat.
Rendező:

Sas Tamás

Forgalmazza: Movieline
Bemutató: 2010. február 25.
(7 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.