Húgom, nem húgom

est.hu:
6/10
|
olvasói
5/10 (7)
Büszkén felvállalom: semmivel nem nagyobb cink viccesnek találni a hasonszőrű vígjátékokat, mint a Rém rendes családot. A gond csupán akkor kezdődik, mikor emellett pl. képtelenek vagyunk kódolni Woody Allen intellektuális humorát.
Itt ugyanis a Keresd a nőt, Én és én meg az Irén által képviselt vonallal találjuk szembe magunkat, avagy mindazzal, melynek hatására idősebb hozzátartozóink garantáltan idő előtt távoznak a tévészobából. 
 
Mit tehet egy szépreményű, érző lelkű kisvárosi sintér, nevezetesen Gilly Noble ha úgy érzi, megtalálta élete szerelmét? Természetesen beleszeret. Jo, a bombázó külsejű fodrászlány hamarosan szüleinek is bemutatja Gillyt. Úgy tűnik, a fiatalok szerelmének semmi sem állhat útjába. Sem Jo meglepően hibbant szülei, sem Gilly különös kollégái. Csak a sors, mely egy magándetektív képében érkezik. Az illető Szimatot még maga Gilly fogadta fel abban a reményben, hogy megtalálja apját és anyját, akiket még sohasem látott. 
kirsch
2010.02.15
|
Say It Isn't So
amerikai vígjáték, 87 perc, 2001
Rendező:

James B. Rogers

Színész:

Heather Graham
(Josephine 'Jo' Wingfield)

Sally Field
(Valdine Wingfield)

Chris Klein
(Gilbert Noble)

Orlando Jones
(Dig McCaffrey)

Richard Jenkins
(Walter Wingfield)

Jack Plotnick
(Leon Pitofsky)

Eddie Cibrian
(Jack Mitchelson)

Mark Pellegrino
(Jimmy Mitchelson)

Julie White
(Ruthie Falwell)

(7 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.