Viszlát, Bajnok!

olvasói
7/10 (5)
Bevallom töredelmesen, életemben nem hallottam erről a filmről, úgyhogy nem marad más, mint a puszta találgatás a rendelkezésre álló adatok alapján: Rod Lurie rendező munkásságát eddig tisztes iparosmunkák jellemezték.
Itt van nekünk továbbá az örökös mellékszereplő, Josh Harnett, valamint a szebb időket megélt Samuel L. Jackson, akinek filmográfiája alapművekben és felettébb kínos darabokban egyaránt bővelkedik. Következtetésképp erős a gyanúnk, hogy amolyan tipikus egyszer nézhető mozival van dolgunk, mely a puszta háttérzajnál azért némileg képes többet nyújtani.
 
Mikor a feltörekvő sportújságíró, Erik Kernan megment egy csövest az őt épp összeverni készülő balhés fiatalok bandájától, még fogalma sincs, voltaképp kivel hozta őt össze a sors. Nem ám egy egyszerű hajléktalannal, hanem Champpel - azaz az egykor nagynevű bokszolóval, Bob Satterfielddel, akit mindenki rég halottnak hitt; és aki annak idején Jake „Dühöngő Bika” LaMottával is harcolt a szorítóban. 
kirsch
2010.05.11
|
Resurrecting the Champ
amerikai filmdráma, 112 perc, 2007
Rendező:

Rod Lurie

(12 kép)


Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
P
27
Szo
28
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
P
27
Szo
28
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.