Bűn

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
Nos, Gary Oldmant már megszokhattuk a főgenya szerepében, de Ving Rhames kissé szürreális tiszta lelkű nyomozóként. Főleg, mióta shotgunnal lőtte el a perverz Zed heréit, majd néhány „keményen bepipázott niggerrel” dolgoztatta meg.
Mellesleg sokkal könnyedebb jelenetekre ezúttal sem számíthatunk, csak éppenséggel mindeközben fel- felszisszenünk az önirónia fájó hiányától. Ennek híján ugyanis egy tucat-akcióthrillerrel van dolgunk, melyekhez Morgan Freeman szokta adni a nevét, ha éppen túl sok szabadidővel rendelkezik. 
 
Eddie Burns tizenöt évet húzott le a gyilkossági csoportnál, és ezalatt rengeteg ellenséget szerzett magának. Egyik nap eltűnik Kassie, Burns önfejű húga. Az egykori zsaru a volt kollégái segítségét kéri a felkutatásához. A nyomok egy pornófilmekes bandához vezetnek. Megannyi hazugság után Burns rájön, hogy az ügy hátterében a rejtélyes Charlie Strom áll, múltja egyik legsötétebb árnya. 
kirsch
2010.02.22
|
Sin
amerikai akciófilm, 98 perc, 2003
Rendező:

Michael Stevens

Színész:

Gary Oldman
(Charlie Strom)

Ving Rhames
(Eddie Burns)

Kerry Washington
(Kassie)

Brian Cox
(Oakes kapitány)

Alicia Coppola
(Bella)

Bill Sage
(Cal Brody)

Gregg Henry
(Conrad)

Arie Verveen
(Marty)

Daniel Dae Kim
(Lakorn)

(6 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.