A Fantom

est.hu:
5/10
|
olvasói
7/10 (17)
A keményvonalas képregényrajongók bizonyára még emlékeznek a Kandi Lapok kiadványaira, azon belül is egy karakterre, aki felnőtt férfiember létére átallott Jacques Cousteau-nak öltözve a dzsungelben kísérteni.
Ő volt Fantom, aki Supermanhez és Batmanhez hasonlóan állandó igazságosztói kényszerrel küzdött, ám mégsem vált annyira jelentős karakterré, hogy komolyabb költségvetésű filmalkotásban emlékezzenek meg róla. Pechjére ezúttal sincs ez másképp. 
 
Négy évszázada, egy kalóztámadás egyetlen túlélője, Kit Walker a távoli Bangallán vetődött partra. Jelmezt alkotva egy kalóz zsákmányából született meg a Fantom, hogy leszámoljon a bűnözéssel és az igazságtalanságokkal. Walker leszármazottai pedig generációról-generációra követték elődjük hitvallását. Ma a jóképű és fiatal Kit, éppen a huszonegyedik a sorban. Az Egyesült Államokban él a nagynénjével és a nagybátyjával, amikor az apját megöli a Singh Testvériség Bangallában. Így hát gyermekkori szerelmét, Rennyt maga mögött hagyva, búcsút mond eddigi életének és hűen a generációik szent fogadalmához visszatér a rejtélyes bangallai dzsungelbe, ősei sírhelyéhez, ahol megörökli szuperhős apja köpenyét. 
kirsch
2010.03.16
|
The Phantom
kanadai kalandfilm, 169 perc, 2009
Rendező:

Paolo BarzmanFilmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.