Döntő játszma

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
James Woods és Burt Reynolds személye általában garancia az érdektelen mozifilm és a harmincadrangú tévéfilm határmezsgyéjén táncoló produkciókra. Most is inkább csak Cuba Gooding Jr. miatt billen el a mérleg az előbbi műfaj felé.
Pedig itt van még Jack Scalia is, aki ezúttal ugyan az Egyesült Államok elnökeként tűnik fel, szabadidejében általában expresszvonat méretű kígyókkal hadakozik. Kihagyhatatlan műről tehát viccből sem beszélhetünk, a „háttérzajnak jó” kategórián azonban némileg túlmutat a film. 
 
Alex Thomas titkosügynök testével védte az elnököt, aki végül a kezei között hal meg. Kate Crawford sztárriporter tanúja az elnök elleni merényletnek, látta a gyilkost is, a magát riporternek kiadó Lewis Detimore-t. Kate összeesküvésre gyanakszik és felkeresi az egyetlen olyan embert, akiben megbízhat, azt az embert, aki saját testével próbálta megállítani a gyilkos golyót: Alex Thomast. 
kirsch
2011.06.28
|
End Game
amerikai-kanadai-német krimi, 90 perc, 2006
Rendező:

Andy Cheng

(13 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.