Emlékezz rám

est.hu:
5/10
|
olvasói
8/10 (51)
Vannak filmek, amelyek olyan erőszakosan szeretnék, ha a meghatottságtól eleredne a könnyünk, hogy az ember már a rendező helyett röstelli magát. Mert akinek nem ered el legalább pár csepp könnye a lázadó milliomoscsemete sorsát látva, az nem is ember!
Tyler okos és jóképű, de mindig dühös és folyton szomorú, ami abból is látszik, hogy haja kócos, szeme kialvatlan. Hamar megtudjuk, hogy oka van annak, hogy konstans módon feldúlt az állapota, bátyja évekkel korábban öngyilkos lett, apja pedig egy arrogáns seggfej. De nem csak Tyler áll haragban a világgal, a szép szőke Ally (Emilie de Ravin a Lostból) édesanyját két suhanc lőtte agyon a szeme láttára kiskorában, és most apjával, a kiégett, erőszakos zsaruval él együtt. És itt jönnek a hű, de nagy véletlenek.
 
A fiút egy este pont a lány apja veri el, amikor az számon kéri rajta, hogy rendőrként miért nem szolgáltat igazságot, a két fiatal pedig nemcsak egy egyetemre, de egy órára is jár. Elég egy idegesítő barát hülye ötlete, és indul is a romantikus bonyodalom, de egy percre se feledjük, hogy itt drámáról van szó, ahogy azt se, hogy a főszereplő Robert „Alkonyat” Pattinson, aki egyre inkább úgy néz ki, mintha a bénácska Harry Potter menő bátyja lenne. A rendező, a főleg tévésorozatokban és a Hollywoodlandben jeleskedő Allen Coulter például biztosan nem feledkezett meg sztárjáról, hiszen a film tulajdonképpen arról szól, hogy milyen jól mutat ez a fiú különböző tapéták előtt, míg a történet kidolgozatlan, a párbeszédek pedig bántóan modorosak maradtak.
Vízer
2010.05.05
|
Remember Me
amerikai romantikus filmdráma, 128 perc, 2010
2001 nyarán két New York-i fiatal egymásba szeret, és nyalogatják egymás sebeit, melyet családi tragédiák során szereztek. Aztán jön egy újabb tragédia.
Rendező:

Allen Coulter

Színész:

Robert Pattinson
(Tyler Hawkins)

Chris Cooper
(Neil Craig)

Pierce Brosnan
(Charles Hawkins)

Emilie de Ravin
(Ally Craig)

Lena Olin
(Diane Hirsch)

Martha Plimpton
(Alyssa Craig anyja)

Ruby Jerins
(Caroline Hawkins)

Tate Ellington
(Aidan Hall)

Meghan Markle
(Megan)

Forgalmazza: Palace Pictures
Bemutató: 2010. május 6.
(18 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.