Így nőttem fel

olvasói
9/10 (4)
Naivan azt gondoltam, hogy Robin Williams filmográfiájának nincs előttem ismeretlen darabja. Bevallom, ez a film az újdonság erejével hatott, már csak a rendező-forgatókönyvíró személye miatt is. Az illető ugyanis nem más, mint Mulder ügynök.
Azért Duchovny személye iránt nem tudok feltétlenül lelkesedni, ugyanis az X-Aktákon és a Twin Peaksen kívül jobbára zs mínusz kategóriás produkciókban tűnt fel. Nem is beszélve a Vörös cipellők c. szoft-erotikus sorozatról. Azért itt tehetünk egy kósza próbát vele. 
 
Tom Warshaw a Párizsban élő bohém művész megpróbál értelmet keresni gondokkal teli felnőtt életében, és visszaemlékezik a rendkívüli gyerekkorára. Visszamegyünk az időben 1973-ba, ahol a tizenhárom éves Tommy Greenwich Village-ben él, és éppen a férfivá válás küszöbén áll. A reményvesztett, magára maradt édesanyja még mindig elhunyt férjét gyászolja. Tommy pedig úgy próbálja elfelejteni fájdalmát, hogy állandóan balhét csinál az iskolában, és délutánonként húst szállít legjobb barátjával, Pappas-szal, a szellemi fogyatékos gondnokkal. Amikor azonban egy váratlan tragédia gyökeresen felforgatja Tommy világát, egy egész életre szóló döntést kell hoznia, amely harminc évvel később arra készteti a felnőtt Tom Warshaw-t, hogy szembenézzen lezáratlan múltjával. 
kirsch
2010.07.20
|
House of D
amerikai vígjáték, 97 perc, 2004
Rendező:

David Duchovny

Színész:

David Duchovny
(Tom Warshaw)

Anton Yelchin
(Tommy)

Robin Williams
(Pappass)

Téa Leoni
(Mrs. Warshaw)

Frank Langella
(Duncan atya)

Erykah Badu
(a hölgy)

Orlando Jones
(Superfly)

Alice Drummond
(Mrs. Brevoort)

Mark Margolis
(Mr. Pappass)

(12 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.