Gyilkos kígyó

est.hu:
3/10
|
olvasói
3/10 (11)
Szó se róla, a cím már önmagában megér tíz év letöltendő börtönbüntetést egy biztosítási ügynök és egy MLM menedzser társaságában. De vajon megenyhül a szívünk, ha megtudjuk, hogy a szóban forgó mű bizonyos Takács Tibor nevéhez köthető?
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv
Francokat! Ugyanis ha már nincs szükségünk magyar Charles Mansonra vagy Heinrich Himmlerre, akkor miért pont Uwe Boll hazai mutációjára tartanánk igényt? Bizony ám, ugyanis hősünk a tengerentúlon úgy ontja magából a zs-kategóriás katasztrófafilmeket, mint a kistarcsai reggeli templom törzsközönsége a litániákat. Nem csoda hát, hogy Takács úr beleőrült volna, ha megannyi óriáskígyós fertelem után pont ő nem készíti el saját gyártású gagyiját. 
 
Tennessee állam egy eldugott kisvárosában élnek egy kis szabadegyház tagjai, akik kultikusan tisztelik a kígyókat. A Daniels család két fia, Duff (John T. Woods) és Les (Michael Shanks) azonban gyökeresen eltérően viszonyul a hüllőkhöz. Az önfejű Les a maga útját járja, míg bátyja, Duff vallásos fanatizmussal csüng a kígyókon. Amikor azonban ellop egy különösen ritka és veszélyes kígyót a helyi kisállat-boltból, az apró csúszómászó mutálódik, óriásira nő, majd megállíthatatlanul falni kezdi a városka lakóit. 
kirsch
2010.04.06
|
Megasnake
amerikai akciófilm, 84 perc, 2007
Rendező:

Tibor Takács

Színész:

Michael Shanks
(Les Daniels)

Siri Baruc
(Erin)

John T. Woods
(Duff Daniels)

Ben Cardinal
(Screaming Hawk)

Todd Jensen
(Big Bo)

(9 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.