A kanyaron túl

est.hu:
6/10
|
olvasói
10/10 (1)
Az a kritikus, aki képes belekötni Michael Caine színészi kvalitásaiba, rászolgálna, hogy az idők végezetéig Rob Schneider filmeket nézessenek vele, miközben együtt fortyog egy rakás vihogó tinivel a pokol bográcsában.
Azt viszont szomorúan kell beismernünk, hogy emberünk jobbára színtelen, szagtalan produkciókban tűnik fel, általában valami sokat látott komornyik szerepében, aki hiába traktálja bölcsességeivel forrófejű munkaadóját. Nos, Christopher Walken kísértetiesen hasonló figura, csak őt általában negatív karakterek bőrébe bújtatják – szintén mellékszereplőként. Régóta esedékes volt tehát, hogy a két színészóriást együtt szerepeltessék egy felejthető produkcióban. 
 
A dédnagypapa halála után Turner, a nagyapa, a fia Jason, valamint annak hétéves kisfia, Zach felfedezőútra indul a délnyugatra, hogy közösen derítsenek fényt a család múltjában lappangó titokra. A kaland során meglepetésekkel teli, új világ tárul eléjük sok vidámsággal, olykor drámával, de minden esetben megkapó, személyes történetekkel. A különös trió járatlan ösvényekre téved, de éppen ettől válik ez az utazás mindannyiunk számára felejthetetlen kalanddá. 
kirsch
2010.04.06
|
Around the Bend
angol kalandfilm, 76 perc, 2004
Rendező:

Jordan Roberts

(5 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.