Deep Impact 2. – A becsapódás után

est.hu:
4/10
|
olvasói
4/10 (14)
Televíziós berkekben bevett szokás, hogy az illetékesek egy-egy mű átkeresztelésével próbálják elérni, hogy az alkotók rokonain kívül még legalább ketten belepillantsanak az ominózus filmbe. Ezúttal sincs ez másképp.
Ennek az alkotásnak ugyanis csupán annyi köze van a Deep Impacthez, mint a Power kapitánynak a Star Warshoz. Azaz egy közel azonos tematikájú alapvetés költséghatékony lenyomatáról van szó. 
 
2012. október 18-án egy meteor csapódik a Földbe, s ezzel megváltoztatja a bolygó klímáját. Előbb óriási földrengés, majd szökőár következik, Európát pedig ellepi a hó és a jég. Tom Parkernek - parancsra - ekkor kell hátrahagynia a családját. Évekkel később azt tervezi, hogy megpróbálja megkeresni őket. Elindul néhány katonával, akik azt a műholdat akarják az irányításuk alá vonni, amit látszólag valaki a behavazott Reichstagból működtet. Amikor célhoz érnek, kiderül a katonák valódi célja, amely a végső katasztrófába sodorhatja a Földet. Parkerre vár a feladat, hogy megakadályozza ezt. 
kirsch
2010.04.18
|
Post Impact
amerikai-német akciófilm, 92 perc, 2004
(2 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.