Egyenesen át

est.hu:
9/10
|
olvasói
8/10 (18)
A klinikai halál állítólag vegytiszta békebeli állapot, melyet az élők sorából esetleg Ziggy Marley turnéstábjának volt szerencséje megtapasztalni. A film tanulsága alapján azonban mi mégis megmaradnánk a stresszes realitások világában.
A mű mellesleg abból az időből származik, mikor még Joel Schumacher kizárólag vállalható műveket tett le az asztalra. Sőt, megkockáztatjuk, hogy 1990-es gyártási dátuma ellenére is milliószor több feszültséget tartogat, mint a pszichothriller címszó alatt manapság napvilágot látó produkciók. 
 
Egy csoport orvostanhallgató halálközeli állapotról szeretne tapasztalatokat szerezni. Ennek érdekében egymás szívét állítják meg, majd újraélesztik. Múltjukból felvillanó képek jelennek meg, gyermekkori rémálmok, bűnök, amelyeket ők vagy ellenük követtek el. A tapasztalok egyre erősebbé vállnak, a látomásaik fizikailag bántalmazzák őket, ahogy egyre mélyebben próbálják meg a halálközeli állapotot feltárni; megoldást remélve. 
kirsch
2010.07.09
|
Flatliners
amerikai thriller, 110 perc, 1990
Rendező:

Joel Schumacher

(5 kép)


Filmek a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.