Drágán add a rétedet

est.hu:
3/10
|
olvasói
6/10 (33)
Egy rendező filmográfiája olykor többet mond minden szónál. Roger Kumble munkássága – leszámítva talán a Kegyetlen játékok c. remake-et – például nem szolgálhat más célt, mint hogy egy vasárnap délutáni csatornaváltogatás közben...
...alternatívát szolgáltasson a templomrestaurálásról szóló dokumentumfilmekkel szemben. Más kérdés persze, hogy egy Tan-Túra vagy egy Töketlenek helyett adott esetben szívesebben hallgatjuk a varacskoshotykai kápolna harangjának történetét egy Alzheimer-kóros kántor előadásában. Nos, emberünk ezúttal a családi vígjátékok rózsaszín mocsarába kalauzol minket, melyből negyedóra elteltével kétségbeesetten keressük a kiutat.
 
Meglepő módon nem is annyira Brendan Fraser, sokkal inkább a filmben felbukkanó állatsereg adhat okot a pánikgomb megnyomására. Adam Sandler és Rob Schneider szelleme sajnos mindvégig ott kísért a szőrös-tollas hóhányók feje felett, akik ennek következtében előszeretettel demonstrálják a bélrendszeri humor alfáját és ómegáját. Teszik ezt főként Fraser kárára, aki egy lelketlen ingatlanügynök bőrébe bújva egy erdei lakópark megépítésén fáradozik. Csakhogy az animált félnótások nem engedik, hogy holmi szürke hivatalnok ledózeroltassa otthonukat, és egy mosómedve vezetésével kellemetlen perceket szereznek hősünknek. Akárcsak a kilenc év feletti nézőknek, akik a megpróbáltatásokat követően joggal használhatják az ominózus szállóigét: „Emberek, vessetek a mókusok elé!”
kirsch
2010.06.11
|
Furry Vengeance
amerikai családi vígjáték, 92 perc, 2010
Egy ingatlanos apuka az erdő apró és nagy vadjaival találja szemben magát, amikor be akarja építeni a területet. Móka, kacagás.
Rendező:

Roger Kumble

Forgalmazza: Palace Pictures
Bemutató: 2010. június 24.
(12 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.