Ilyen a formám

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (42)
Egy kis spermára lenne szükségünk – szól az örök érvényű Woody Allen-mondás, és a legújabb Jennifer Lopez romantikus komédia is hasonló felütéssel kezdődik, de a bonyodalmak csak itt kezdődnek, hiszen ez még csak a kezdet.
Személy szerint jobban szerettem Jennifer Lopezt az olyan filmekben, mint A sejt, a Halálkanyar vagy a Mint a kámfor, vagyis kemény, de dögös szerepekben, de ha öt év kihagyás után már megint romantikus komédiázni akar, hát úgy is megnézem, mert tök rendes vagyok. Ami azt illeti, J-Lonak gyönyörű mosolya van, szóval a vígjátékkal sincs sok baj, ha rendesen megírják neki – bár az llyen a formámról ezt merészség lenne kijelenteni. Igaz, vannak, akik nagyon fogják élvezni a filmet: akik gyerekere vágynak, akik gyereket várnak és hasonlók, a központi téma ugyanis a terhesség, illetve a terhesen pasizás.
 
Hősnőnk, Zoe hosszú és sikertelen párkeresés után épp mesterséges megtermékenyítésen esett át, amikor belebotlik a jóképű sajtkészítőbe, Stanbe, mert a sorsnak már csak ilyen a humorérzéke. Hopp, járni is kezdenenek, és ez a gyerekdolog csak akkor kerül elő, amikor Zoe-ra rájön a szaporahányás, meg minden, ami a terhességgel jár. A hosszú tévés múltra visszatekintő, de csak első játékfilmjét készítő Alan Poul ugyanis minden várandóssági tünetet szépen sorra vesz, nehogy lemaradjunk valamilyen poénról. Kívánósság, aluszékonyság, hízás, hangulatváltások kipipálva, ami csupa csajos téma, miközben Jenniferből csak némi popsit láthatunk – van is róla egy találó beszélgetés a filmben, míg a másik főszereplő, a jóval kevesebb teret kapó Alex O'Loughlin pedig olyan, mint a szegény ember Hugh Jackmanje, ami azért is frappáns hasonlat, mert ő is ausztrál, csak titkolja. Randifilmnek csak komoly szándékkal válasszuk, már csak a vízben szülős, dobolós rész miatt is!
Vízer
2010.05.28
|
The Back-up Plan
amerikai romantikus vígjáték, 90 perc, 2010
Az önmagát mesterségesen teherbe ejtő nő másnap találkozik élete szerelmével, aki még nem készült fel az apaságra.
Rendező:

Alan Poul

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2010. június 10.
(8 kép)


Film premierek

Mancs őrjárat

amerikai-kanadai animációs film, 69 perc, 2019

Út a királyi operába

angol-kubai-német-spanyol életrajzi dráma, 115 perc, 2018

Családi vakáció - Irány Ibiza!

belga-francia vígjáték, 87 perc, 2018

Aki bújt

amerikai horror, 95 perc, 2019

A bűn királynői

amerikai akcióthriller, 102 perc, 2019
Játék
Az ország egyik legismertebb MC-je bandájával és saját szerzeményeivel érkezik a Hajóra.
Filmek a TV-ben
18:10
Szívhangok
német romantikus vígjáték, 2013
18:30
Az utolsó akcióhős
amerikai akcióvígjáték, 1993
18:55
Amra és a második házasság
szaúd-arábiai vígjáték, 2018
19:00
A hazafi
amerikai akciófilm, 1998
19:05
Ház az utca végén
amerikai horror, 2012
Mozik is vetítik a legújabb Mancs őrjárat epizódokat, irány a #matinévetítések! Még vakáció van! @bigbangmedia #mancsőrjárat #mancsőrjáratmoziban #pawpatrolincinemas
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.