Féktelenül 2.

est.hu:
5/10
|
olvasói
6/10 (33)
A Speed első része ugyebár viccből sem nevezhető egetrengető produkciónak, azt viszont – vonakodva – hajlandóan vagyunk elismerni, hogy viszonylag egyéni ötletre épült. Nos, a második felvonásból csupán az egyéniség hiányzik.
Mindemellett minden más maradt a régiben. A fenti kivonásos művelettel tehát eredményezett egy ordas nagy klisékre épülő akciófilmet, mely csupán egy tankhajónyi ritalin mellett azért ideig-óriág képes lekötni az embert. Ha másért nem, hát Sandra Bullock miatt. 
 
Annie Speed új barátja, Alex Shaw, aki rendőrként biciklivel rója az utcákat. Legalábbis Annie ezt gondolja. Alex azonban egy elit motoros egység tagja és percenként kockára teszi az életét. Egy véletlen révén a lány hamar rájön, hogy Alex mit titkolt előle, de kész megbocsátani, ha a férfi elkíséri egy 6 napos tengeri körútra. A nyaralás nagyszerűen indul, ám hamarosan a hajót hatalmába keríti egy őrült zseni, aki, ha nem teljesítik a követeléseit, az utasok meggyilkolásával fenyegetőzik. 
kirsch
2010.05.21
|
Speed 2: Cruise Control
amerikai akciófilm, 114 perc, 1997
Rendező:

Jan De BontIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.