Apósok akcióban

olvasói
(0)
Míg az anyós a népi legendárium, a kabaréelőadások és a rossz viccek állandó szereplője, addig az após rendszerint szerényen várakozik a háttérben és fizeti a számlákat, nyírja a gyepet és sétáltatja a kutyát. De ha már a szemetet is kivitte és lemosta a kocsit, akkor néha megmenti a világot és elbánik a nemzetközi fegyvercsempészekkel, de tényleg csak ha muszáj. Például akkor muszáj mindezt megtennie, ha leendő apóstársa, aki ártalmatlan fénymásoló ügynöknek mondja magát, már az első találkozón életveszélyes helyezetek egész sorába keveri. Például elkábítva magával cipeli pár titkos tárgyalásra, ahol aztán az elvetemült Halálos Kobraként mutatja be, felkeltve ezzel nem csupán a bűnözők, de az FBI érdeklődését is.
Szóval mit várhat az ember egy ilyen apóstárstól és hogyan alakulnak az illető csemetéjének házasulási és túlélési esélyei, és egyáltalán, mit lehet csinálni egy lopott orosz nukleáris tengeralattjáróval? Csupa őrjítő kérdés, de senki ne izguljon, teljesen ártalmatlan vígjátékról van szó! 
 
Michael Douglas pozitív hősként és szépfiúként egyre ritkábban állja meg a helyét, viszont született komikus és a vagány titkosügynök szerepében igazán elemében érzi magát, ám a műsort mégis az ártalmatlan külsejű Albert Brooks lopja el. Az ő jóravaló, de bosszantóan tutyimutyi apóstárs figurája ugyan nem éppen eredeti, mivel minden vígjáték elengedhetetlen alkotóeleme az igazi balek, de ő olyan fapofával és száraz humorral kelti életre a pedáns lábgyógyászt, hogy szinte minden megmozdulása telitalálat. Igaz, az ő alkalmi és alkalmatlan párosukon kívül legfeljebb David Suchet jut néhány emlékezetes perchez a kifacsart ízlésű és modorú francia főgonosz szerepében - már megint az átok franciák a hunyók, hogy nem férnek a bőrükbe! -, dehát kicsire nem adunk...
Vízer
2003.12.15
|
The In-Laws
amerikai-német akcióvígjáték, 95 perc, 2003
A kétbalkezes lábgyógyász és dörzsölt apóstársa hihetetlen kalandjai a nemzetközi fegyvercsempészet és esküvőszervezés kegyetlen világában.
Rendező:

Andrew Fleming

Színész:

Michael Douglas
(Steve Tobias)

Albert Brooks
(Jerry Peyser)

David Suchet
(Jean-Pierre Thibodoux)

Robin Tunney
(Angela Harris)

Michael Bodnar
(Cherkasov testőre)

Ryan Reynolds
(Mark Tobias)

Maria Ricossa
(Katherine Peyser)

Candice Bergen
(Judy Tobias)

Vladimir Radian
(Cherkasov)Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.