Merénylet a suligóré ellen

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (7)
Bizony, ez nem valami gonosz tréfa, és tényleg Bruce Willis a mű főszereplője. Szomorú kötelességünk tehát kijelenteni: hősünk elindult a dolphlundgrenesedés lankás útján. Ideje hát, hogy ügynöke hátán széttörjön egy strapabíró seprűnyelet.
Ez ugyanis már nem az első olyan produkció mostanság, mely teljességgel méltatlan lenne színészi kval… őőő, mármint filmográfiája kiemelkedőbb darabjaihoz. 
 
Bobby Funke minden, csak nem menő, nem sikeres és nem buknak rá a csajok. Mindez persze egy csapásra megváltozik, amikor lába kell az iskolai teszteknek és Bobby bravúros nyomozással leleplezi a bűnöst, még egy nyári egyetemi ösztöndíjat is elnyerve újságcikkével. A suli legjobb nője a lábai előtt hever, Kirkpatrick igazgató sem lehetne hálásabb, mégis úgy érzi, valami nem az igazi, valamit elmulasztott. De vajon megéri tovább nyomozni, ha a hirtelen jött népszerűségét is elveszítheti? 
kirsch
2011.04.12
|
Assassination of a High School President
amerikai vígjáték, 90 perc, 2008
Rendező:

Brett Simon

(13 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.