A detonátor

est.hu:
5/10
|
olvasói
6/10 (13)
A kilencvenes évek derekáról még többen emlékezhetnek egy Wesley Snipes nevezetű tényezőre, aki Sean Connery és Robert De Niro oldalán is feltűnt egy-egy produkcióban. Aztán gőzerővel indult el a Van Damme-i úton.
Megannyi akciós DVD kosárban elhelyezett műve után tőle is joggal várhatnánk el egy JCVD kaliberű filmalkotást. A Detonátor címmel ellátott mű egyelőre távolról sem nem az. 
 
Sonni Griffith, a CIA titkos ügynöke egyedül érkezik Lengyelországba, hogy elfogjon egy fegyverkereskedőt. Mikor a célpont leleplezi, Griffith a börtönben találja magát... ahonnan gyorsan kihozza a CIA és egy új feladatot bíz rá: vissza kell kísérnie Nadiát, a gyönyörű orosz nőt Amerikába. Griffith hamarosan rádöbben, hogy a nőre ugyanaz a fegyverkereskedő vadászik, akit ő is le akart leplezni, s ellenfele bármire képes, hogy kiszedje Nadiából, hogy hová rejtette azt a 30 millió dollárt, amiből a férfi vehetne egy atombombát. Mikor egy besúgó CIA-nál felfedi Griffith és Nadia rejtekhelyét, egymaguknak kell szembeszállniuk a fegyvernepperrel, hogy életben maradjanak, s megmentsék a világot. 
kirsch
2010.09.20
|
The Detonator
amerikai akciófilm, 91 perc, 2006
Rendező:

Po-Chih Leong

Színész:

Wesley Snipes
(Sonni Griffith)

Tim Dutton
(Jozef Bostanescu)

William Hope
(Michael Shepard)

Silvia Colloca
(Nadia Cominski)

Warren Derosa
(Mitchel)

Michael Brandon
(Flint)

(26 kép)


Filmek a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
P
31
Szo
1
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
P
31
Szo
1
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.