Már megint te

est.hu:
4/10
|
olvasói
7/10 (20)
Vannak filmek, amelyeket úgy szokás reklámozni, hogy háromgenerációnyi nagyszerű színésznő találkozása a vásznon. Az általános tapasztalat, hogy egyrészt az ilyen munkákra pár év múlva a kutya sem fog emlékezni, másrészt drámaként sokkal jobban működnek, mint vígjátékként. A Már megint te persze komédia.
Ha egyszerre nagyon sok színésznőt préselnek a vászonra, annak mindig megvan az a veszélye, hogy a történetből a nézők elsősorban arra fognak emlékezni, hogy mindenki fejhangon visít és rázza valamelyik testrészét. Ha egy kevésbé eredeti vígjátékról van szó, akkor ez a veszély kapásból meghatványozódik, és most valami hasonló történik. Marni (Kristen Bell) most sikeres PR-manager, de mint hamar megtudjuk, tiniként béna volt, és habosra szívatták, most meg az van, hogy a bátyja pont azt a nála jóval csinosabb lányt készül elvenni, aki minden szivoláért felelt annak idején. És ha ez nem volna elég, a menyasszony kőgazdag nagynénje hősnőnk háztartásbeli anyjának egykori főellensége, így lesz nagy rohangálás, kellemetlen helyzetek előidézése és indulatok elszabadulása.
 
A meglehetősen sótlan fiatalok mellett a rutinos középgeneráció (a jobb sorsra érdemes Sigourney Weaver és az egykor csodatestű Jamie Lee Curtis) kap hálásabb szerepet, de tegyük a hálás szót gyorsan idézőjelbe, mivel szinte minden poén arról szól, hogy valaki hasra esik, hangyabolyba zuhan, vagy a fejére ejtenek valami trutyit. Ha szegény Benny Hill mindezt megélhette volna...
Vízer
2010.10.29
|
You Again
amerikai vígjáték, 90 perc, 2010
Amikor egy fiatal lány rájön, hogy a bátyja pont azt a csajt akarja elvenni feleségül, aki gimiben végig csesztette őt, úgy dönt, hogy a körmére néz.
Rendező:

Andy Fickman

Forgalmazza: Fórum Hungary
Bemutató: 2010. november 11.
(6 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Cs
8
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.