Borzalmak városa

est.hu:
6/10
|
olvasói
10/10 (5)
Stephen Kingről - érdemeinek teljes elismerése mellett – bátran kijelenthetjük, hogy hisztisebb, mint egy menstruáló Naomi Campbell kontingens. Ugye mindenki emlékszik a Ragyogás rettenetes tévéfilmes mutációjára?
Nos, emberünk azért szorgalmazta az alternatív verzió elkészítését, mert sérelmezte, hogy Kubrick saját verziójában több helyen eltért a könyvben taglalt eseményektől. Tegyük hozzá, nagyon helyesen. Vélhetőleg hasonló okokból kifolyólag ragaszkodott hozzá, hogy a Borzalmak városa c. klasszikusból is készüljön tévéfilmes verzió. 
 
Ben Mears író visszatér a kis Maine-beli városba, Jerusalem's Lotba - melyet Salem's Lotként is ismernek - ahol élete első pár évét töltötte, hogy könyvet írjon. Azt azonban sem ő, sem a városka lakói nem veszik észre, hogy további új lakók is érkeznek... Straker, a régiségboltos, valamint társa és mestere, Barlow, egy ősi és velejéig gonosz vámpír, azon igyekeznek, hogy Salem's Lot legyen az új otthonuk. 
kirsch
2010.09.28
|
(15 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.