Öldöklő vágyak

est.hu:
8/10
|
olvasói
(0)
A kilencvenes évek nem csupán a dancefloor és a patentos mackóalsó aranykora volt, hanem a thrillereké is. Némi túlzással azt mondhatjuk, hogy még az ehhez hasonló másodrangú művek is atomjaira cincálnák a mostanában futó fércműveket.
Joyce és Cynthia jó barátnők, akik minden titkukat megosztják egymással. Igaz, Joyce-nak nem kell elárulnia semmit ahhoz, hogy Cynthia tudja, milyen pocsék házasságban él. Jim - Joyce férje - brutális, alkoholista, kábítószeres alak, aki rendszeresen veri, meglopja és becsapja feleségét.  
 
A nő sokáig tűr, de egy napon bevallja Cynthiának, hogy legszívesebben megölné a férfit... Egyik éjszaka Jim és a két barátnő együtt indul el otthonról a karneválra, de vissza már csak a két nő érkezik: a férj meghalt, tetemét pedig elrejtették. Nem tudni, gyilkosság, vagy baleset áldozata lett - a rendőrség nyomozni kezd. 
kirsch
2010.09.28
|
Mortal Thoughts
amerikai thriller, 102 perc, 1991
Rendező:

Alan Rudolph

Színész:

Demi Moore
(Cynthia Kellogg)

Bruce Willis
(James Urbanski)

Glenne Headly
(Joyce Urbanski)

John Pankow
(Arthur Kellogg)

Harvey Keitel
(John Woods)

Frank Vincent
(Dominic)

(9 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.